De TussenRuimte

In de podcastserie van De TussenRuimte neemt Ron van Es je mee langs 12 mensen die allemaal een bepaalde kijk hebben op deze tussenruimte, de plek waar we nu zijn. Gekeken wordt vanuit onderwerpen als wetenschap, ecologie, onderwijs, maatschappij, gezondheidszorg, economie, arbeid en ondernemerschap.  

Ik stel hen daarbij slechts twee vragen: wat moeten we loslaten en wat kunnen we ons verbeelden? Die twee vragen zijn noodzakelijk om beter te zien waar we niet meer naartoe kunnen of willen, en ook belangrijk om ons een samenleving te verbeelden waar we dan wel willen zijn. 

Zonder Lef Geen Betekenis

Een podcast serie waarin we ondernemers aan het woord laten die échte verandering willen. Zowel met hun product als met de manier waarop zij hun product maken en in de markt zetten. 

Want één ding is zeker: een purpose gedreven bedrijf is een bedrijf dat zich richt op een respectvolle toekomst voor alles en iedereen. 

 

Het Innerlijk Behang

Een serie podcasts van 8 afleveringen waar je samen met de makers een schilderij, foto of tekening induikt. Verhalen, gedichten, muziek, interviews, alles komt voorbij. Via de link kom je bij alle 8 afleveringen. Een genot om te luisteren op een rustig moment. 

 

De 7 Vragen

Hoe ervaar jij stilte? Wat vertelt compassie jou? Wat laat je na voor je achterkleinkinderen? Welke sporen die jij hebt afgelegd laten jouw verhaal zien? Welke momenten gaven jou je intense blijdschap (terug)? Welk vraagteken zal er misschien bij jouw verhaal gezet worden aan het eind? Waar wil je opnieuw geboren worden?

De Makers

Raf Stevens is een coach vol met verhalen en neemt je daarin (letterlijk) ook mee op reis. Zijn wegen leiden langs zijpaden, kampvuren, microfoons en twee luisterende oren.

Ron van Es heeft al een heel verleden achter de rug als programmamaker, regisseur, coach en mentor. Schrijver, spreker, dichter, filmer.