Ron van Es & Willemien Baksteen zijn mentors. Beiden met een eigen invalshoek kijken ze naar het leven. Gepokt en gemazeld. Met allerlei opleidingen op zak, en veel vlieguren, hebben zij talloze mensen gezien, gesproken & avonturen beleefd.

Ze zijn beïnvloed door denkers, filosofen, psychologen, schrijvers, dichters, filmers, kunstenaars. Maar vooral zijn ze gevormd door het leven te leven en daar van te leren. Met vallen en opstaan. Net als jij, en wij allemaal eigenlijk. 

Samen hebben ze 7 kinderen en 12 kleinkinderen, en vooral die laatsten leren hen bij de les te blijven.

'We are all connected and operate within living fields of thought and perception. The world is not fixed but is in constant flux; accordingly, the future is not fixed, and so can be shaped.' - Joseph Jaworski 

Met welke vragen kun je bij ons terecht?

* De volgende stap in je werk, in je carrière in je persoonlijke ontwikkeling, in je gezin. Die stap kan ook een tijdelijke pas op de plaats zijn, om goed te kunnen kijken naar wat nodig is.


* Momenten van bezinning en reflectie op de dingen die je lief zijn, die aandacht vragen, zodat nieuwe wegen kunnen worden ingeslagen.


* Vragen over je rol in je organisatie, in je bedrijf. Omdat transitie altijd bij jezelf begint

Ron van Es

Ik heb een achtergrond als theater- en televisieregisseur. Ik ben opgeleid als psychosyntheticus ba (Mens & Organisatie) en heb als coach en trainer gewerkt met mensen uit bedrijfsleven en not-for-profit organisaties. Nu ben ik als mentor werkzaam voor bestuurders en managers, maar ook voor social impact ondernemers.

In de gesprekken die ik voer - soms in de vorm van interviews - probeer ik steeds de ruimte tussen ons leeg te laten zodat er een nieuw of ander antwoord kan komen op de vragen die er zijn.

Ik neem mijn rol als mentor in onze gesprekken serieus door ons beiden de kans te geven de richting te zien waar het leven ons, jou, brengt.


Mail voor een afspraak

Willemien Baksteen

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg, onder meer als klassiek homeopaat en verpleegkundige met als speciale aandachtsgebieden de uitersten in het leven: geboorte en dood. 


Naast enige jaren werkzaam te zijn geweest in een hospice heb ik de opleiding psychosyntheticus ba (individuele begeleiding) gevolgd. Deze richting in de psychologie die ik zou ik kunnen omschrijven als "de psychologie met een ziel" heeft mij verrijkt zowel op persoonlijk als professioneel vlak.


Vanuit mijn ervaring op deze verschillende gebieden kan ik op een holistische wijze de vraagstukken en uitdagingen van het leven  samen met jou onderzoeken zodat zicht en helderheid kan ontstaan.


Mail voor een afspraak

Adres
School for Purpose Leadership
Hofplein 19,
3032 AC Rotterdam

KvK | 24290563